8.6.2008

Urheilu on aina tarvinnut suoraselkäisiä

Nova Groupin johtaja ja KMS:n rahoja kanavoinut Tapani Yli-Saunamäki on muun ohella urheiluvaikuttaja. Wikipedia kertoo hänestä näin:
"Tapani Yli-Saunamäki on Nova Groupin sekä sen tytäryhtiöiden valtioon ja kuntiin liittyvistä yhteiskuntasuhteista vastannut johtaja ja nykyinen toimitusjohtaja. Hän on liikunnanopettaja, joka on toiminut Nokia Oyj:ssä yhteiskuntasuhteista ja pr:stä vastaavana johtajana, Suomen urheiluliiton toimitusjohtajana, MTV:n tiedotus- ja viestintäjohtajana, Esko Ahon presidentinvaalikampanjan johtajana, Sauli Niinistön kansalaisvaltuuskunnan johdossa sekä Jokela Capitalin toimitusjohtajana."
Nyt Yli-Saunamäki ryvettyi - tosin muussa kuin urheilun yhteydessä. Yli-Saunamäki tunsi urheiluajoiltaan varmasti hyvääkin paremmin Hiihtoliiton Paavo M. Petäjän. Hänet voi tavata nykyään tällaisesta yhteydestä eräässä blogissa:
"Ylivieskan käräjäoikeuden olisi pitänyt tarkistaa valtakirja Paavo M. Petäjältä, koska hän ei ole asianajaja, vaan varatuomari.

Paavo M. Petäjä on tuomittu oikeudessa rikoksesta ja siksi hän ei todennäköisesti ole Suomen Asianajajaliiton jäsen. Paavo M. Petäjä todistaa Oulun KRP:lle, ettei hänellä ole ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa. Paavo M. Petäjä oli antanut myös takausasiassa lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja.

Paavo M. Petäjän menettelystä tehtiin rikostutkintapyyntö Oulun KRP:lle, mutta Oulun KRP jätti asian selvittämättä. Konkurssivalvonnassa Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä valvoi konkurssivalvonnassa saatavansa kaupan purkamisesta johtuvina saatavina.

Näköisliitteet asiakirjoista: [...]
Paavo M. Petäjän tunnustus Oulun KRP:lle ettei hänellä ollut toimeksiantoa asiassa (1003)"
Linkki kalajokisen kunnanvaltuutetun Erkki Ahon blogiin tässä.

Ei kommentteja: