12.6.2008

Ruukki Group majailee Kevan omistamissa tiloissa

Puhdasta sattumaa kenties, että osoitteena on Kevan omistama kiinteistö osoitteessa Keilasatama 5. Tai sitten niin sanottu heikko signaali, jota voisi seurata.

Ruukki Group on monialayritys, jolla on toimintaa nimenomaan maakunnissa. Se tuottaa muun muassa hoivapalveluja, taloelementtejä ja sahatuotteita. Se myös antoi vaalitukea eräille ehdokkaille, kertoo muun muassa MTV3:
"Teollisuuskonserni Ruukki Group ilmoitti tukeneensa viittä kannatusyhdistystä yli 1700 euroa ylittävällä summalla. Eniten rahaa yhtiöltä sai keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli, jonka tukiyhdistys Satakunnan Parhaaksi sai 20 000 euroa.

Puolet vähemmän tukea Ruukki Groupilta sai ministeri Paula Lehtomäen tukiyhdistys Eheän Suomen Tuki ry. Saman verran tukea yritys antoi myös Seppo Kääriäisen Savo on kotimme -tukiryhmälle. Kääriäinen itse on ilmiottanut saaneensa vaalirahoitusta Savo on kotimme -yhdistykseltä yhteensä 4000 euroa."
Edellä julkaistussa otteessa HS:n uutisesta taas näkyy, että Kuntien eläkevakuutuksen eli Kevan rahaa on valunut Nova Groupille, maakunnan miesten vaalirahoittaja sekin.

(Kuvalähde: Wikipedia)

Ei kommentteja: